top of page

Sophia's Garden Concert for MMCC 2016: At the residence in the garden of the Dutch ambassador!


Vandaag was ik uitgenodigd op de Nederlandse ambassade in Luxemburg. Het was heel leuk. Gerda Vrielink (deputy ambassador), Edith van den Heuvel en Tim en Charlotte(/!) waren er. En mama natuurlijk ook. Ik heb een presentatie gedaan en een powerpoint laten zien over het circus en de tuinconcerten. Het was wel best spannend en ik vond de mensen erg aardig. Het super goede nieuws is dat in september de derde editie van Sophia's Garden concert mag plaats vinden op de residentie in de tuin van de ambassadeur! yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh!!!!!!! Bedankt Nederlandse ambassade!!!!

Heute wurde ich in der Niederländischen Botschaft in Luxemburg eingeladen. Es war ganz toll. Gerda Vrielink (Deputy Ambassador), Edith van den Heuvel und Tim und Charlotte (?) waren dabei. und naturlich Mama. Ich habe eine Präsentation und eine Powerpoint gezeigt über den Zirkus und Garten Konzerte. Es war sehr aufregend und die Leute waren allen sehr nett. Die SUPER gute Nachricht ist: die dritte Sophia's Garten Konzert findet im September im Garten von der Residenz des Botschafters statt!

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh !!!!!!! Vielen Dank Niederlandische Botschaft !!!!

Today I was invited to the Dutch Embassy in Luxembourg. It was great fun. Gerda Vrielink (Deputy Ambassador), Edith van den Heuvel and Tim and Charlotte (?) were there. And mama of course. I showed a PowerPoint about the circus and the garden concerts. It was very exciting and the people were very nice to me. And... VERY good news: Sophia's garden concert 3rd Edition will take place in September at the residence in the garden of the ambassador! yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh !!!!!!! Thank you very much Dutch Embassy!!!!


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Our Community 
bottom of page